sâmbătă, 30 august 2008

De la verbul " a durea".....


Doare... te doare...ma doare?
Esti trist, nefericit si departe....de a fi implinit.Nu faci nimic.Esti intr-o permanenta stare de latenta. Probabil realizezi ( in putinele clipe de luciditate) ca esti intr-un vid, departe de realitate si ca termenul de alienat ti se potriveste ca o manusa.
Pierdut, cazut,trist, prost,lovit.
Esti o epava, probabil nu-ti dai seama si prietenii tai iti zic ca esti "mult prea smeker".Te uiti in oglinda(se poate invata o anatomie perfecta pe scheletul tau), si-ti zici:" Frateeeeee, ce-am facut aseara???????".De fapt ,nici nu vrei sa stii " cum ai ars-o" , banuiesti ca nu o s-o mai poti duce mult timp asa, tu vrei sa te opresti...dar pur si simplu nu poti.Ce trist!!!! Dar ,totul are un sfarsit si filmul tau nu se stie in ce categorie e incadrat, poti fi departe de HAPPY END!

2 comentarii:

Diana spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

Cartea și filmul...cred că filmul a avut noroc de trei actori care parcă nu au mimat deloc starea; știau ce înseamnă să fi prins.
Cadrul creat de tine e perfect-ar mai intra doar detaliile cărții care ne-a inspirat pe toți; detalii care mai contează sau nu; cuz there is no Happy End.