joi, 11 decembrie 2008

Tara, tara! vrem ostasi...!


I'm looking for a better place!
Asa ca am infiintat "Tara Mea".Nu i-am gasit nume, dar am plasat-o in sudul Europei , neparasind astfel ginta latina.
O invecinez cu Spania, Portugalia si Franta.Ii construiesc port la Mediterana, astfel incat activitatea zilnica este lancezitul la soare, fie ca alegi sezlongul,prosopul,cortul sau hamacul;ori poti sa-ti iei schiurile, claparii,placa,sania sau "punga"si sa te duci la munte.
Punctele de atractie vor fi cluburile, pub-urile,barurile ,concertele.La toate intrarea e libera, acelasi lucru fiind valabil si daca doresti sa te culturalizezi ,pentru ca deschidem teatre,muzee,atenee,expozitii etc.
Nu exista shopping la Mall,asa ca iti lasi acasa "fitzele,figurile,aerele,arfele,talentele", nu ne intrecem in masini,kilograme de aur,manele de top si banii lu' taticu'.Vom fi toti tineri,nelinistiti,nebuni,creativi,alcoolici,liberi,neinhibati,prieteni,fara probleme,apasari,drame.Nu se accepta "emokizii" si pesimistii.
Aaaa da! Important:Spunem NU la droguri!
Ne ghidam dupa "I'm unclean, a libertine" si traim cu intensitate clipele,momentele,perioadele.
S-a sfarsit cursul, s-a intrerupt visul, dar ar fi fost tare ,nu?

2 comentarii:

Anonim spunea...

In Tara Ta vine Mos Craciun?
Sunt interzise zilele de luni?
Oamenii sunt mai buni?

Pierduta in Nebunia Voastra spunea...

@Radu
In tara mea exista Mos Craciun, exprimarea e libera, nu stiu cat de buni sunt oamenii..."bun " este prea complex ca sa-l pot defini eu.Sunt oameni ca tine , ca mine....cu defecte si calitati.