luni, 4 martie 2013

in cap cati incap?

Vecinului meu de la 5 ii place Lana Del Rey.
Acum nu stiu daca este suferind sau gay sau poate a castigat la tombola vreun cd cu ea ,insa cu siguranta si-a propus Lana's weekend..Si mi-am amintit ,brusc, cum ma obseda si pe mine melodia ei cu "favorite sweater". Ce vrajeala! eu nu am mai purtat pulover de la gradinita, de cand ma obliga mama.
Ne potriveam ca nuca-n perete.
Putin agitat Martie asta. Cred ca vrea o deschidere oficiala, pe langa inchiderea neoficiala. E de vina februarie , ca fura la calendar si lasa treburile "murdare " sa strice frumusete de inceput. Inceput de sfarsit ! si sfarsit obosit. Mi-a reamintit tipa de la aerobic toata anatomia din anul I .A reusit sa ma ostoiasca de puteri.
Puterea de intelegere - precede "a fi sau a nu fi?". Sa ne raspunda Hamlet!
Sa fie coloana sonora de weekend ?!( as prefera-o in locul vocilor din mintea mea) cea care m-a condus la concluzii intelepte, cu care o sa sparg toate baloanele de sapun ale mele si ale celor din jur, in toate ocaziile...un fel de "urma scapa turma".
La urma insa, scheletii nu se mai aduna sub pat, in dulap, nu sunt nici pe strada....sunt toti in cap!si in cap cati incap?
Cand numai in cap se intampla lucruri , o sa-ti spuna toti: "Bah..esti nebun!" Cateodata o sa te folosesti chiar tu de fraza asta ca sa scapi de explicatii, ca sa-ti poti justifica temeri  sau idei.Nu te crede nimeni! Niciun nebun nu da credit altui nebun!
Dar cine se aseamana pana la urma se aduna! la inceput sau la sfarsit de luna!

Niciun comentariu: