sâmbătă, 23 octombrie 2010

nu, ca de data asta chiar m-am enervat.

Nu stiu ce m-a enervat mai tare: ipocrizia unora(si aici ma refer la niste "ele") sau prostia lor , care doare:)!
Este vorba despre campania mult dezbatuta si blamata sau apreciata(depinde de caracterul persoanelor) cu "imi place.."!
De ce dragelor sunteti atat de inversunate si iesiti la atac cu jigniri si porniti o campanie ofensiva? se pare ca ati uitat de "homo ludens" sau de fapt, simtiti nevoia sa iesiti in evidenta, pentru ca "este foarte rusinos sa mergeti cu turma".
Am citit un comentariul al unei domnisoare, pe care o si cunosc, imi este si draga dar, care m-a dezamagit de data aceasta:

"Dragi femei , fete sau ce mai sunteți voi , cancerul de sân este o BOALĂ GRAVĂ care presupune TUMORI , CITOSTATICE SI DECES! Nu știu cine dracu a lansat această campanie "pe mă-ta , in closet , pe clanța de la baie" ca având vreo legătură cu cancerul de sân. Mi-e greu să cred că o femeie lipsită de pilozitate și cu moralul la pământ și-o trage PERVERS. Colcăie a spam-uri din partea unor oameni cu sterturi de creier"

Comentarii asemanatoare sunt la tot pasul, insa:
-CANCERUL ESTE O BOALA "CARE UCIDE"...DAR ESTE VORBA DE O CAMPANIE IN PRINCIPAL, DE PREVENIRE! SI DACA LUPTAM IMPOTRIVA LUI, AFLATI CA EXISTA SI REMISIUNE SI NU TOATE FEMEILE MOR!!
-in mod evident exista o conotatie sexuala(asta m-a atras si pe mine), dar cred ca ar putea atrage atentia femeilor si ar putea efectua un examen de rutina.
Ganditi-va la campania desfasurata impotriva fumatului!! Desenele oribile de pe pachetele de tigari , aveti impresia ca au speriat atat de multi fumatori?Pe oameni este foarte greu sa-i determini "sa faca ceva".Probabil ca nici campania aceasta nu sperie pe nimeni, dar imaginati-va sexul "fara san/i"..nu prea mai este!!! si "imi place...", ramane doar o amintire!!
-cat despre oamenii bolnavi de cancer,ei definesc cuvantul "tristete", poate mai putin a lor, in mod cert a celor ce-i inconjoara, dar au speranta pana-n ultima clipa si-i incurajeaza pe cei dragi , al caror psihic este la pamant.Oamenii ,in momentul confruntarii cu boli maligne devin mai puternici si sunt pregatiti pentru ce este mai rau, dar nu uita niciodata sa zambeasca si sa "SPERE".
Daca nu ma credeti pe mine, faceti o vizita la Institutul de Oncologie, Bucuresti, o sa vedeti cu ochii vostri.Ma gasiti acolo in fiecare saptamana (aici nu voiam sa subliniez boala mea, doar a celor dragi mie) si putem dezbate subiectul mai pe larg.

Niciun comentariu: