joi, 9 iunie 2011

LIFE!"Te desparti de mai multe ori pana te desparti, iar cand e sa fie de-adevaratelea simti cum moare pentru tine speranta fericirii despre care nu banuiesti ce intindere are in fiinta ta si cat de adanc este ea impletita cu bucuria de a trai, bucurie care pana atunci crezusesi ca e autonoma si nu poate fi alungata de nimic ."

"O parte din timp ne este răpită, alta ne este sustrasă, alta se scurge. Dar cea mai urâtă piedere este aceea datorită neglijenţei. Şi dacă vei voi să bagi de seamă, vei vedea că cea mai mare parte a vieţii o pierdem făcând ce nu trebuie, o mare parte nefăcând nimic, întreaga viaţă făcând altceva... "

Ne trezim prea tarziu, realizam ca vremea noastra s-a scurs si ca am pierdut irecuperabilul timp. Suntem pierduti si nu stim incotro s-o apucam, ne-am ratacit in incercarea de a ne cauta drumul si am pierdut contactul cu cei care ne-au iubit.I-am uitat sau i-am neglijat.Asteptam...sa sune o alarma, sa ne trezim dintr-un vis pe care l-am visat pana nesfarsitul a luat sfarsit.
Te astepti sa sune telefonul, sa fie seful tau ,nervos , ca tu intarzii ca de obicei la serviciu...exasperare, trip-ul terminat prea brusc, realitatea isi face loc in prezentul depasit ,plin de regrete si lipsuri.Esti mort intr-un context viu, totul evolueaza in jurul tau si ai ramas prins intre ieri si azi, haosul te inglodeaza, esti mic si insignifiant.Locul tau la birou este ocupat,in jumatatea ta de pat un alt trup si-a facut loc,proiectia ta a ramas intr-un folder denumit "adunate".
Ai pierdut meciul, ai pierdut tot...dar ,te-ai pierdut pe tine.Esti 1 la un milion.In zadar astepti soarele,ziua de maine, departarea,minunea, speranta, invoca un nou EU sa intre in scena si spera la o reprezentatie fara cusur.

Niciun comentariu: