joi, 30 iunie 2011

soare gri



"When you get what you want, but not what you need..."
....sau doar un chaos diform de forme ideale.

Stai intins la plaja si te bucuri de caldura nisipului,iti expui rictusul si starea boema,cand pleci insa, incearca sa nu lasi urme adanci. Nu mai am resurse si rabdare sa le acopar .Furtunile de nisip vor hrani apetitul nestavilit al marii de lacrimi.
Exista un loc sub soare pentru fiecare, trebuie doar sa-ti asezi cu grija sezlongul. Oricum, la mine este umbra si plaja are o multitudine de umbrelute.

marți, 14 iunie 2011

de vreme proasta


O umbrela
roz cu dungi albe
mare , veche si neagra
pe cuier, intr-un sertar, in geanta , intr-un cos de gunoi
asteptand zilele insorite si dogoritoare de vara,lipsindu-te de grija ei
o detesti,insa ea nu,isi face datoria.
o regreti ,cand anotimpuri tot mai reci vin peste tine si nu este de gasit
esti bucuros cand stropii mari de ploaie se imprastie pe langa tine si ajungi uscat la birou
o umbrela de vreme proasta...toti avem cate una.uneori este o umbrela de care ne atasam, alteori ne este indiferenta.
o folosim si o dam uitarii pana data viitoare....
e doar o umbrela de vreme proasta
.

joi, 9 iunie 2011

LIFE!



"Te desparti de mai multe ori pana te desparti, iar cand e sa fie de-adevaratelea simti cum moare pentru tine speranta fericirii despre care nu banuiesti ce intindere are in fiinta ta si cat de adanc este ea impletita cu bucuria de a trai, bucurie care pana atunci crezusesi ca e autonoma si nu poate fi alungata de nimic ."

"O parte din timp ne este răpită, alta ne este sustrasă, alta se scurge. Dar cea mai urâtă piedere este aceea datorită neglijenţei. Şi dacă vei voi să bagi de seamă, vei vedea că cea mai mare parte a vieţii o pierdem făcând ce nu trebuie, o mare parte nefăcând nimic, întreaga viaţă făcând altceva... "

Ne trezim prea tarziu, realizam ca vremea noastra s-a scurs si ca am pierdut irecuperabilul timp. Suntem pierduti si nu stim incotro s-o apucam, ne-am ratacit in incercarea de a ne cauta drumul si am pierdut contactul cu cei care ne-au iubit.I-am uitat sau i-am neglijat.Asteptam...sa sune o alarma, sa ne trezim dintr-un vis pe care l-am visat pana nesfarsitul a luat sfarsit.
Te astepti sa sune telefonul, sa fie seful tau ,nervos , ca tu intarzii ca de obicei la serviciu...exasperare, trip-ul terminat prea brusc, realitatea isi face loc in prezentul depasit ,plin de regrete si lipsuri.Esti mort intr-un context viu, totul evolueaza in jurul tau si ai ramas prins intre ieri si azi, haosul te inglodeaza, esti mic si insignifiant.Locul tau la birou este ocupat,in jumatatea ta de pat un alt trup si-a facut loc,proiectia ta a ramas intr-un folder denumit "adunate".
Ai pierdut meciul, ai pierdut tot...dar ,te-ai pierdut pe tine.Esti 1 la un milion.In zadar astepti soarele,ziua de maine, departarea,minunea, speranta, invoca un nou EU sa intre in scena si spera la o reprezentatie fara cusur.

miercuri, 8 iunie 2011

o mare....



I need a job!I need a boyfriend!I need a vacation!
Termeni aflati intr-o stransa corelatie, resposabili de o karma pozitiva.

Vreau un loc sub soare,marea doar pentru mine,vreau nisipul fin si o muzica doar a mea.

Vreau normalitate,capacitatea de a-mi asuma responasabilitati si angajamente,independenta financiara.Vreau un job!

Vreau timp si rabdare,soare si sentimente, vreau muzica si fapte,nu cuvinte si planuri.Vreau ca singurele usi care se inchid sa fie doar cele de care ma lovesc zilnic si nu usile care se trantesc dureros de tare,la final.
Vreau si imi doresc..nu stiu ce pot oferi, insa.!Este "pacatul", care ma urmareste.Un loc de lancezit sub soare, o pereche de tenesi rosii sau niste chei....
O mare de placeri,de nevoie, de dorinte, de pacate, de idei, de sentimente, o mare de lucruri complexe cu rezolvari simple, o mare care ma spala si ma curata ...doar a mea.